Kajakkparadiset Lofoten

For en som elsker naturen, åpner Lofoten mange muligheter for å komme tett på både landskap og dyreliv. Det gjør du best fra kajakken.

lofoten-lenkeboks

Se alt du kan oppleve i Lofoten

Drømmer du om å reise nordover på padleferie? Vil du gli gjennom krystallklart vann i en natur mange mener er klodens aller vakreste? Legge til land i en lun vik og fyre opp kaffebål på en hvit strand? Ta inn på en komfortabel rorbu i et trivelig fiskevær og nyte en bedre middag med utsikt? Ja, da skal du vel til Lofoten da?

Les også: Dra til sjøs i Lofoten!

Fly direkte fra Oslo til Lofoten og Vesterålen med Widerøe.

Padling for alle

Har du våtkort fra før, kan du leie kajakk med utstyr lokalt. Mangler du erfaring, men vil prøve deg som padler, inviterer vi til kurs og padletur for nybegynnere. På den måten får du en fin innføring i padlingens kunst og sikrer deg en trygg og god kajakkopplevelse i spektakulære omgivelser.

Både nybegynnere og erfarne er velkomne til å prøve kajakkpadling i Lofoten.
Både nybegynnere og erfarne er velkomne til å prøve kajakkpadling i Lofoten.
Widerøe flyr til 42 reisemål i Norge, hele 25 av dem i Nord-Norge. Foto: Widerøe

Reis til vakre Nord-Norge med Widerøe

Er du allerede en erfaren kajakkpadler, er det mulig å bli med på heftige langturer over flere dager eller gå på et teknikk-kurs for å utvikle dine ferdigheter.

Noe av det flotteste med å padle i Lofoten, er at uansett vindretning finnes det et rolig farvann for den som vil ut i kajakk. Husk likevel å ta forholdsregler og ha respekt for vær og vind!

Les også: River North – Rafting på Vefsna

Gleden ved å føle seg liten

For en som elsker naturen, åpner Lofoten mange muligheter for å komme tett på både landskap og dyreliv.

Selv om Lofoten er et populært reisemål, er det som regel alltid mulig å finne en øde, kritthvit sandstrand uten et eneste menneske. Det kryr av idylliske småsteder uten bilvei og Lofotens enorme omfang og majestetiske landskap gjør at man føler seg bitteliten i en stor natur. Akkurat det er en nydelig luksusfølelse ikke alle er forunt å oppleve i vår tid. Sørg for å få med deg den følelsen i sommer!

Padle på Svalbard også? Kajakkpadling på toppen av verden!

Book direkte eller finn ut hvor du kan være med kveldspadling, guidet kajakkturer eller 3-dagers «Glam-Camping» på lofoten.info/kajakk-sommer

Velkommen til Lofoten – verdens vakreste øyrike!

Er du glad i flotte naturopplevelser i vakre omgivelser?
Få tilbud, nyheter og inspirasjon fra spennende reisemål i Nord-Norge.