Bædi og Børdi – reiseguider i app for barn

Nå skal det bli skikkelig gøy å reise på ferie i Nordland, særlig for barna.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Bædi er ei geit som får luft i magen av fiskeboller og blir til en ballong som kan fly. Vennen hans, Børdi, derimot er en søt liten fugl som slett ikke kan fly, men som får ting til å funke likevel.

Digitale reiseguider

De to gøyale vennene er digitale reiseguider som skal gjøre det morsommere for barn (og barnslige voksne) å reise på ferie. Dere møter dem i en app der de to vennene også hjelper dere med å planlegge ferien. Når dere er kommet fram til Nordland, kan dere bli guidet rundt av Bædi og Børdi på flere attraksjoner.

I appen er det også et spill hvor du kan hjelpe Bædi & Bødi å fise seg til månen. Figurene finner dere også i en film og etter hvert dukker de nok opp i sine egne bøker.

Les også: Nordlandsbadet i Bodø – der sommeren bor

Last ned appen gratis!

Appen kan lastes ned helt gratis i App Store eller Google Play. I første omgang kan appen brukes på ferie i Nordland.

Gjennom Bædi og Børdi kan dere få en forhåndspresentasjon av ulike familieattraksjoner i Nordland, og deretter kan dere bli guidet rundt på det museet eller det stedet dere velger å besøke. I sommer møter dere Bædi og Børdi på Norsk Luftfartsmuseum, Lofotr Vikingmuseum, på Kjerringøy (Nordlandsmuseet) og på i Sjøgata i Mosjøen (Vefsn Museum).

Les også: Gi familien luft under vingene i sommer!

Gjør ferien morsommere, rarere og mer lærerik – dra på ferie i Nordland med Bædi & Børdi som vil være de kuleste og mest trofaste guidene dere kan finne.

Les gjerne mer og følg de to morsomme vennene på deres egen Facebookside!

Se og hør Bædi og Børdi: