Bo i ett av Nordlands idylliske fiskevær

Myre Kysthotell ligger i Myre havn og er et supert utgangspunkt for sommerens naturopplevelser.

Foto: Svein Arne Nilsen

Myre Kysthotell ligger nordvest i Vesterålen og har vill natur og levende fiskevær på alle kanter. Velger du Myre som utgangspunkt for sommerens naturopplevelser, kulturelle oppdagelser eller hyggelige fiskeværsbesøk, er du virkelig plassert midt i matfatet.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Myre Kysthotell ligger nordvest i Vesterålen og har vill natur og levende fiskevær på alle kanter. Velger du Myre som utgangspunkt for sommerens naturopplevelser, kulturelle oppdagelser eller hyggelige fiskeværsbesøk, er du virkelig plassert midt i matfatet.

Du kan fly direkte fra Oslo til Stokmarknes med Widerøe. 

Les også: Støtt Brygge – en nødhavn for reisende

Les også: Reis med de lokale i Nordland

Opplevelser i kø

Midt i hjertet av Øksnes kommune, finner du kysthotellet. Hotellet har eksistert i mange år, og har i en årrekke vært vertskap for både forretnings- og fritidsreisende.

Les også: Foldalbruket – levende finnmarkshistorie

Myre Kysthotell ligger også midt i matfatet på andre måter. Det er her store mengder av torsken tas på land og bearbeides. Tilgangen på fersk fisk og andre lokale råvarer i hotellets restaurant er det med andre ord ikke noe å si på. For øvrig tilbyr hotellet god frokost og rom med nye senger og eget bad.

Les også: Akvakultur Vesterålen – besøk et ekte oppdrettsanlegg

Ønsker du å fiske din egen fisk eller prøve helt andre aktiviteter, formidler Myre Kysthotell opplevelser fra en innholdsrik meny. Her er noen av dem:

  • Guidet tur til de tre fiskelandsbyene Myre – det moderne fiskeværet, Stø – det tradisjonelle fiskeværet og Nyksund – det historiske fiskeværet.
  • Tur med hurtigbåten ut til Skipnes og Skogsøya, med historiefortelling og bål i fjæra.
  • «Dronningruta»- vandrerute mellom fiskeværene Stø og Nyksund

Les også: 6 fottur-favoritter i Nord-Norge

Les også: Arctic Sea Kayak Race – Verdens vakreste padlefestival

Dronningruta i Vesterålen går gjennom praktfullt og mennesketomt landskap ytterst ute mot Atlanterhavet mellom to av kystens mest maleriske fiskevær. Foto: Ørnulf Berthinussen/www.visitvesteralen.com

Myre Kysthotell skreddersyr gjerne ditt opplevelsesprogram slik at det passer helt til deg og ditt reisefølge. For øvrig kan du lese mer om mulighetene og få inspirasjon til hvordan du kan oppleve denne smellvakre delen av Nord-Norge!

Ta kontakt for booking eller spørsmål på Myre Kysthotells nettsider