Et grensetilfelle: Ta med gjengen til Kirkenes

Av og til må man tøye grensene litt. Sollia Lodge ligger bare 400 meter fra russegrensa ved Kirkenes, og er et artig sted å ta med vennene for et hyggelig, lærerikt og artig vinteropphold.

Ta med gjengen til Svalbard til vinteren

ar du vært med vennene dine på skiferie og i Berlin, er det kanskje på tide å snu på flisa. Longyearbyen kan høres tøft ut, men er mye behageligere og lettere å nå enn mange tror. Men følelsen av å være kommet lenger nord enn alt kan derimot loves.

Sporty vinterhelg med høy kosefaktor

Hotellet som tilbyr vinterens vakreste eventyr er malt i glade farger og ligger på en egen holme midt i fine Svolvær. Med ryggen mot storhavet og sideblikket mot selveste Svolværgeita, venter det bare på at dere skal komme.

Andøya – lengst ute i havet

Andøya, lengst nord i Nordland og Vesterålen,ligger nærmest dyphavet. Dermed er det få steder i landet du får følelsen av osean, av verdenshav, som her. Tar du med venner og familie hit, er dere garantert et helt annerledes opphold.

Ta gjengen med på båttur i vinter!

Nordlysjakt i klare vinternetter, trekke storskreien under lofotfisket eller dra på sightseeing med båt i smul skjærgård; ta med flokken din til sjøs.