Huset på Yttersiden – nordnorsk, rått og ekte

Foto: Huset på Yttersiden

Hos oss på Huset på Yttersiden er det duket for utendørsaktiviteter alle årstidene, enten du vil være aktiv på vann eller på land! Selv om ikke alltid sola skinner, er det det ekte og råskapen i nord som lokker og fenger. Naturen er vakker uansett vær og så lenge du er godt kledd og utstyrt, byr den på fantastiske opplevelser.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Huset på Yttersiden er plassert i en vakker skjærgård på innersiden av Bø. Med holmer og skjær, strender, fjorder og storhavet utenfor. Det er et trygt område å padle i, men for våre gjesters sikkerhet tilbyr vi guidete turer for både nybegynnere og viderekommende.

Her vil du møte på ørn, et rikt fugleliv og kanskje en nysgjerrig sel. Midnattsol, stillhet, rå natur og magiske fjorder – nærmere naturen kommer du ikke.

Les også: Topp 5 fugleopplevelser i Nord-Norge

Foto: Huset på Yttersiden
Her vil du møte på ørn, et rikt fugleliv og kanskje en nysgjerrig sel. Foto: Huset på Yttersiden

Wildlife Sea Safari

Se Bø i Vesterålen fra sjøsiden, møt havørn og opplev en havsulekoloni, besøk en fjord med majestetiske fjell. På våre safariturer kommer du tett på dyrelivet og den spektakulære naturen i området rundt Hadseløya og Eidsfjorden.

Les også: Arctic Sea Kayak Race – Verdens vakreste padlefestival

I åpen RIB formidler vi kysthistorie og lover deg en fartsfull og spennende opplevelse. Eller vær med på en midnattssoltur med husets egen fotograf der det vakre lyset og fjellformasjonene er så nydelig at det tar pusten fra deg!

Les også: Fartsfylt fotosafari i midnattssol

Få naturopplevelser slår en havfisketur på fjorden 

Med beliggenhet på innsiden av et øyrike hvor holmer og skjær gir ly mot været og sørger for gode fiskeforhold – har du mulighet til å leie båter i forskjellige størrelser. Ønsker du å ha med en erfaren fiskeguide har vi muligheter for å arrangere dette.

For din sikkerhet gir vi deg en god opplæring og alt nødvendig utstyr for en fiskeopplevelse med fangstgaranti!

Les også: Verdens største dyr tar sommerferien i Nord-Norge

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

Å oppleve naturen, midnattssols, villmark og fugleliv igjennom linsen gjør at du blir fokusert og tilstede for de utrolige skjønnhetene naturen har å by på. Foto: Huset på Yttersiden
Å oppleve naturen, midnattssol, villmark og fugleliv gjennom linsen gjør at du blir fokusert og tilstede for de utrolige skjønnhetene naturen har å by på. Foto: Huset på Yttersiden

Til fots langs kysten eller fjellet 

Vesterålen byr på så utrolig mange vakre turer og stier, rutene er varierte og passer for alle aldre og kondisjoner. Vi tilbyr kombinerte turer med båtskyss og vandreguide. Opplev panorama utsikter og kystlandskap på tur til Vetten (465 moh), eller vandre i et rått kystlandskap og ta et friskt bad på en kritthvit strand.

Les også: Lofoten og Vesterålen: Langsomme sykkelturer i lyse netter

Vi guider deg gjennom lokalhistorie på den gamle ferdes veien fra Ringstad til Klaksjord, hvor du blir hentet i båt på en kort fjordsafari. Tur til Guvåg og topp tur til Breitinden (650 moh) er en tur for de spreke.

Les også: 6 fottur-favoritter i Nord-Norge

Fotografi er kunsten å være tilstede 

Å oppleve naturen, midnattssol, villmark og fugleliv gjennom linsen gjør at du blir fokusert og tilstede for de utrolige skjønnhetene naturen har å by på. Bruk ferien til å oppgradere dine fotokunnskaper med vår kunnskapsrike fotolærer og villmarksguide!

Ditt sommereventur begynner på Yttersiden.

Kontakt: Huset på Yttersiden, Bø i Vesterålen
  Ringstadveien 28, 8475 Straumsjøen
  Tel. +47 90640591 /booking@yttersiden.no

Notice: Undefined variable: icon_position in /customers/a/5/0/vakrenordnorge.no/httpd.www/wp-content/plugins/premium-addons-for-elementor/widgets/premium-title.php on line 920
Notice: Undefined variable: icon_position in /customers/a/5/0/vakrenordnorge.no/httpd.www/wp-content/plugins/premium-addons-for-elementor/widgets/premium-title.php on line 943 LES OGSÅ:

Ta med gjengen til Svalbard til vinteren

ar du vært med vennene dine på skiferie og i Berlin, er det kanskje på tide å snu på flisa. Longyearbyen kan høres tøft ut, men er mye behageligere og lettere å nå enn mange tror. Men følelsen av å være kommet lenger nord enn alt kan derimot loves.

Les mer »