[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1652″ img_size=”medium” add_caption=”yes” alignment=”center” el_class=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”center”][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-2 vc_col-lg-8″][vc_column_text]

[/vc_column_text][vc_column_text]

Nordlandsbadet, der sommeren bor

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”center”]

Nordlandsbadet er ett av Norges fine og moderne badeanlegg, og er klar for å ta imot badeglade gjester i sommer.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][templatera id=”3563″][/vc_column][/vc_row][vc_row gap=”35″][vc_column width=”1/3″][templatera id=”1752″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Sommeren i Nord-Norge er vakker, vakker, vakker. Det er alle enige om. Men det hender nok nå og da at temperaturene kunne vært litt høyere. Da er det godt å vite at sommervarmen alltid kan oppsøkes i Nordlandsbadet, som er ett av Norges flotteste badeanlegg og ligger like utenfor Bodø sentrum.

Widerøe flyr deg til Bodø!

Noen timer her gir familien etterlengtet fellestid uten forstyrrelser fra utenverden og digitale medier. Når en familie har det moro i vann sammen, så gir det en felles glede som varer lenge, lenge.

Les også: Bædi og Børdi, verdens kuleste reisefølge, gleder seg til å møte barn på ferie

Bassenger for store og små badeengler

I barnebassenget kan de aller minste stråle i takt med det skiftende fargelyset. Langs kanten finner de forskjellige leker og midt i bassenget står en barnesklie, en liten fontene og en søt, vann-sprutende skilpadde.

De litt større barna blir elleville når de får bryne seg på bølgene i bølgebassenget. Her kan de la vannet føre seg gjennom strømkanalen og rundt en spennende grotte.

Les også: Rafting på Vefsna – også for barnefamilier

Innerst i badelandet finnes to store vannsklier som er midt i blinken om dere vil teste hvem som er familiens raskeste sklier med elektronisk tidtaking.  Kanskje klarer familien å slå banerekorden i skliene? Finnes det noen stupere eller hoppeglade medlemmer i familien, kan de få kjenne adrenalinet pumpe ved å hoppe fra 5 meteren og ned i stupebassenget. Her finnes også sviktbrett på 2,5 meter og 1 meter.

Les også: Ta barna med på en dannelsesreise i Nordland!

Kos og trening er to sider av samme sak

Noen voksne håper kanskje på en liten treningsøkt underveis i ferien. Den kan enkelt legges til mosjonsbassenget som egentlig er lange svømmebaner som går rundt opplæringsbassenget. Svømmer du langs ytterkantene, utgjør en runde omlag 75 meter. Du kan også holde deg til det området som har en lengde på 25 meter.

Nordlandsbadet tilbyr også andre aktiviteter, som morgentrening, vannaerobic, svømmekurs, badeparty, babysvømming og trening i varmebasseng med fysioterapeut. Følge med på programmet!

Les også: Nord-Norge for barnefamilier – bli med løs mysterier!

Fred og ro og tid til å være sammen

Om du velger å tilbringe en hel dag med vannglede, finner du restauranten Jafs i Nordlandsbadet hvor du får kjøpt forfriskninger som du kan nyte inne i badet eller på vei ut. Hos Jafs får du også kjøpt enkel mat.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row gap=”35″][vc_column width=”1/3″][templatera id=”4088″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]I små skap ved resepsjonen låses mobil og pengebøker inn, så dere kan være fullt og helt tilstede med barna og hverandre under besøket. Dere får derfor armbånd med datachip, slik at eventuelle kjøp registreres på båndet og betales ved utgangen. Båndet fungerer også som inngangskort og skapnøkkel.

Nordlandsbadet ligger like ved Norsk Luftfartsmuseum og disse to attraksjonene egner seg perfekt til en heldags opplevelseskombinasjon.

Velkommen til Nordlandsbadet på nett eller på Facebook!

Her er det alltid sommer![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][templatera id=”1540″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”18″ style=”lazy” items_per_page=”9″ grid_id=”vc_gid:1528368718894-bdac5f13-425a-9″ taxonomies=”36″][/vc_column][/vc_row]