Planlegg turen til
Nord-Norge

Widerøe flyr til 41 reisemål i Norge, hele 24 av dem i Nord-Norge. Se hvilken flyplass som ligger hvor og hvordan du kan komme deg videre til din drømmedestinasjon!
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Hvordan komme seg rundt på destinasjonene:

Buss og båt

Finn oversikt over lokale buss og båtruter i Nordland, Troms og Finnmark.

Bil

Leiebil er tilgjengelig på de aller fleste flyplassene

Les mer om å reise kollektivt i Nordland  her.

 

 

Du har sett feriebildene av spektakulær natur. Av små kystsamfunn med sjarmerende restauranter som serverer lokale spesialiteter. Av hvite strender, fiskehjell, frodige blomsterenger og rovfugler i fritt svev. Og en sol som ALDRI går ned. 

Det frister, men det er så langt å kjøre. Widerøe flyr til hele 24 flyplasser i Nord-Norge, så drømmen om fantastiske naturen i nord er kanskje nærmere enn du tror. 

Skal du reise fra sør til nord kan det være greit å vite at:

  • Fra Bergen går det daglig direktefly til Bodø og Tromsø med gode videreforbindelser til Lofoten, Vesterålen, Evenes og Finnmark. Det er lett å komme seg til Bergen fra fleste flyplassene i Sør-Norge.
  • Fra Trondheim er det videre forbindelser til Brønnøysund, Sandnessjøen, Mosjøen og Mo i Rana på Helgeland, og videre til Bodø. Det er også daglig direktefly til Evenes.
  • Fra Sandefjord (Torp) går det direktefly til Trondheim med videre forbindelser til Helgeland og Tromsø,samt til Bergen med forbindelser til Bodø og Tromsø.
  • Fra Kristiansand går det direktefly til Trondheim med videre forbindelser til Helgeland, Evenes og Tromsø, samt til Bergen med forbindelser til Bodø og Tromsø.

Knutepunkter i Nord:

Bodø er et viktig knutepunkt for flyforbindelser mellom Bodø og Tromsø og internt i Nordland.  Her går det fly i alle retninger flere ganger daglig.

Tromsø er det viktigste knutepunktet for reiser til Troms og Finnmark og har i tillegg flyforbindelser til Bodø, Evenes og Vesterålen.

Her er alle Widerøes flyplasser i Nord-Norge:

Aktiv ferie?

Er det fjelltopper og fotturer du fantaserer om, så er det ikke noe problem å fylle dagene, tvert imot. Oksskolten, De sju søstre, Hermanndalstind, Svolværgeita, Møysalen, Lyngsalpene … og det er bare noen av de mest kjente. Det skal ikke på stå på fjell!

Les også: Fly rett til fjellturer med fantastisk utsikt på Helgeland

Eller om du er fiskeentusiast, så kan du fly til Lakselv og teste laksefisket, fly videre til Alta og sjekke ferskvannsfisket på Finnmarksvidda før du går løs på havfisket fra Lofoten.

Gjør deg klar for en ferieopplevelse utenom det vanlige.

Fest setebeltet og ha en god reise!