Planlegg Norge rundt-turen

Med Norge Rundt-billetten har du muligheten til å fly mellom 41 destinasjoner i Norge, av disse er hele 24 i Nord-Norge. Du kan velge mellom å reise i hele Norge, eller bare i en eller to soner.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Hvordan komme seg rundt på destinasjonene:

Fly and bike

Vi anbefaler Fly and Bike for deg som vil komme i nærkontakt med naturen. Da kan du plukke opp leiesykkel allerede på flyplassen.  Les mer om Fly and Bike.

Buss og båt

Finn oversikt over lokale buss og båtruter i NordlandTroms og Finnmark.

Bil

Leiebil er tilgjengelig på de aller fleste flyplassene

Skal du reise fra sør til nord kan det være greit å vite at:

Fra Bergen går det daglig direktefly til Bodø og Tromsø med gode videreforbindelser til Lofoten, Vesterålen, Evenes og Finnmark. Det er lett å komme seg til Bergen fra fleste flyplassene i Sør-Norge.

Fra Trondheim er det videre forbindelser til Brønnøysund, Sandnessjøen, Mosjøen og Mo i Rana på Helgeland, og videre til Bodø. Det er også daglig direktefly til Evenes.

Fra Sandefjord (Torp) går det direktefly til Trondheim med videre forbindelser til Helgeland og Tromsø,samt til Bergen med forbindelser til Bodø og Tromsø.

Fra Kristiansand går det direktefly til Trondheim med videre forbindelser til Helgeland, Evenes og Tromsø, samt til Bergen med forbindelser til Bodø og Tromsø.

Knutepunkter i Nord:

Bodø er et viktig knutepunkt for flyforbindelser mellom Bodø og Tromsø og internt i Nordland.  Her går det fly i alle retninger flere ganger daglig.

Tromsø er det viktigste knutepunktet for reiser til Troms og Finnmark og har i tillegg flyforbindelser til Bodø, Evenes og Vesterålen.

 

Her finner du mer informasjon om priser og vilkår for Norge Rundt-billetten.