Spill golf under midnattssola!

Foto: Mickel Tannus

Lofoten Links er en spektakulær 18-hulls seaside linksbane som ligger vakkert til i Lofotens frodige kystterreng.

[easy-social-share buttons="facebook,twitter,pinterest,mail" morebutton="2" sharebtn_func="2" sharebtn_style="icon" fixedwidth="yes" fullwidth_fix="30" counters=0 style="icon_hover" point_type="simple"]

Widerøe flyr til 42 reisemål i Norge, hele 25 av dem i Nord-Norge. Foto: Widerøe

Reis til vakre Nord-Norge med Widerøe

Banen er anlagt like ved storhavet, og den frie utsikten mot fjell og himmel, gjør golfturen til en stor opplevelse. Er du glad i vakker natur, leverer denne banen på mange dimensjoner.

Havet er vannhinder ved flere av hullene, og naturlige sandstrender gjør nytten som sandbunkere. Midnattssola henger til både pynt og nytte på himmelen hele 2 måneder i strekk for alle som vil ha en annerledes golfopplevelse.

Fly direkte fra Oslo til Lofoten med Widerøe.

Les også: Lofoten, en levende vikingverden for store og små

To årstider, tusen gleder

Sesongen starter 1. mai og varer til slutten av oktober. Mens du har de fantastiske lyse kveldene og nettene om sommeren, er det kanskje på høsten at banen er på sitt vakreste og mest utfordrende. Da kan man rett som det er oppleve flere årstider i løpet av en og samme runde.

Fra slutten av august har banen orkesterplass til nordlysets spektakulære himmelforestillinger som man kan nyte fritt etter dagens golfrunde.

Les også: Et hav av aktiviteter

Hvorfor alle golfspillere bør ha spilt golf i Lofoten?

I 2015 ble Lofoten Links nominert til å vinne prisen som verdens beste nye golfbane. Som eneste bane i Skandinavia, er Lofoten Links dessuten med i det celebre selskapet Troon Golf.

Dette er verdens største managementselskap for drift av golfbaner og omfatter noen av verdens mest kjente baner som brukes flittig av både European- og PGA Tour. Det er altså en 18-hulls bane av topp kvalitet Lofoten nå kan tilby.

Les også: Hesteridning for hele familien i Lofoten

Alle golfspillere vet at det å spille golf betyr sosialt samvær, både på banen og utenfor. I Lofoten er mulighetene for naturopplevelser og sosialt samvær før, under og etter golfrundene, kanskje ekstra store. Banens spektakulære omgivelser består av åpent hav, hvite sandstrender, grønne sletter og spisse fjell, i det hele tatt en natur som innbyr til sosialt uteliv og deltakelse.

lofoten-lenkeboks

Se alt du kan oppleve i Lofoten

Lofotbasillen

Kombinasjonen av banekvalitet, beliggenhet og naturskjønnhet gjør at alle naturelskende golfspillere burde unne seg en tur hit. Men om du kommer, må du være innstilt på at du kan bli bitt av den standhaftige Lofotenbasillen. Den liker seg særlig godt på vår golfbane, og den får folk til å prate uavbrutt til venner og kjente om sine fantastiske opplevelser i nord.

Velkommen til golfing i verdens vakreste øyrike!

Fakta:

  • Sesong: 1. mai til ca. midten av oktober.
  • Seaside linksbane. Par 71 – 18 hull – 4 ulike utslagssted fra Tee 61 (Ca 6100 m), 55, 48 og 42.
  • Golf 24 timer: Ultimo mai til ultimo juli.
  • Nordlysgolf: Ultimo august til ultimo oktober.
  • Klubbhus med overnatting, kafé, Proshop, tralle- og kølleutleie.
  • Driving range, putting- & pitching green.
  • Nybegynnerkurs, firmaturneringer og arrangementer.
  • Designer: Jeremy Turner.

Finn ut mer eller book direkte på Lofoten.info

Med Widerøes Norge Rundt-billett kan du fly til tre forskjellige flyplasser i Lofoten

Er du glad i flotte naturopplevelser i vakre omgivelser?
Få tilbud, nyheter og inspirasjon fra spennende reisemål i Nord-Norge.